top of page
20221201_114120.jpg

Vapaa-ajan asunnot

Vuokraamme vapaa-ajan asuntoja Kemiön saarelta Dragsfjärdin alueelta. Matkaa Helsingistä on n. 170 km, Turusta n. 80 km.

Vapaa-ajan asuntoja on noin 60 kpl kahdessa eri kohteessa: Taalintehtaalla ja Björkbodassa. Molemmat kylät ovat vanhoja ruukkikyliä, joiden historia on käsin kosketeltavaa. Asunnot joita vuokrataan ovat entisiä ruukin työntekijöiden asuntoja. Asuntojen pinta-alat ovat 20–120 neliötä. Asunnot vuokrataan vuosisopimuksina.

Björkboda

Björkbodan asunnot sijaitsevat saman nimisen järven läheisyydessä. Kalastusmahdollisuus sekä järvessä että merellä. Osassa asunnoissa mukavuudet. Järven rannalla saunarakennus, jossa pesutilojen lisäksi 2 saunaa (kertalämmitteinen sekä jatkuvalämmitteinen). Uintimahdollisuus sekä järvessä että meressä.

Taalintehdas

Asunnot Taalintehtaalla sijaitsevat kylän keskustan tuntumassa luhtitaloissa. Ne ovat kolmikerroksisia puutaloja joissa on 32 m2 ja 64 m2 asuntoja. Kaikissa asunnoissa on sähkö. Pienimmissä asunnoissa on iso tupakeittiö + huone, isommissa tupakeittiö sekä kolme huonetta. Saunat, suihkut sekä vessat ovat talokohtaiset. Talojen toisella puolella on järvi ja meri ympäröi kylää. Palvelut lähellä. Hyvät bussiyhteydet Helsinkiin ja Turkuun. Hyvät kalavedet.

  • Facebook
bottom of page